Zaalverhuur

In 2019 hebben wij een nieuwe kalverstal gebouwd onder het label Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV). In deze stal hebben wij een skybox gerealiseerd van waaruit u zicht hebt op onze kalveren. Wat is er nu leuker dan uw verjaardag of vergadering te houden in onze skybox. In onze skybox is er plek voor maximaal 40 personen.

Particulier

U huurt de ruimte, en u neemt zelf uw etenswaren mee. De keuken is compleet ingericht met servies en bestek. Een koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en koelkast zijn ook aanwezig. Eigen koffie of thee meenemen is niet toegestaan, onbeperkt koffie/thee bedraagt slechts € 1,50 p.p. (wel zelf zetten). Er is gratis wifi, een tv-scherm met internet en tv en enkele spellen voor de kinderen. De skybox is voorzien van airco. Prijs per dagdeel € 80,00 (5 uur, elk uur extra € 7,50). Bij warm weer kunt u uiteraard gebruik maken van de buitenruimte onder onze zaal, er is ook ruimte genoeg voor een springkussen, snackwagen/foodtruck of barbecue (zelf meenemen). LET OP: zaalhuur ’s avonds is tot uiterlijk 24:00 uur en de zaal is enkel bereikbaar via een trap. De zaal dient schoon achtergelaten te worden.

LET OP: geen vrijgezellen- en jeugdfeestjes. Wij verhuren niet op zondag.

Vergaderingen / zakelijk

Voor vergaderingen kunnen we eventueel een lunch verzorgen. Ook zorgen we ervoor dat er bij aanvang koffie klaarstaat in thermoskannen met eventueel koek, cake of krentenwegge. Er is een flipover, beamer met projectiescherm en tv-scherm aanwezig (let op: voor presentaties op het tv-scherm heeft u een apparaat nodig wat u kunt casten!). U hoeft de zaal bij vertrek niet op te ruimen. Kosten € 95,00 excl. BTW per dagdeel.

Wij draaien 2 rondes kalveren per jaar, dit betekent dat de stal 2x per jaar een paar dagen leeg staat. Het kan dus voorkomen dat u de zaal huurt, maar geen kalveren ziet staan. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Annuleren

Helaas gebeurt het steeds vaker (te vaak) dat er kort voor de geplande datum geannuleerd wordt. Daarom zijn wij helaas genoodzaakt om annuleringskosten te gaan rekenen. Bij annuleren 3 weken voor de geplande datum, brengen wij u € 25,= in rekening. Bij annuleren 2 weken voor de geplande datum, brengen wij u € 40,= in rekening. Bij annuleren 1 week voor de geplande datum, brengen wij u € 50 in rekening.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Klik op de kalender voor beschikbaarheid

Zaalverhuur Rijssen Zaalverhuur Nijverdal Zaalverhuur Wierden