Webshop

Al ons vlees is vacuüm verpakt, vers ingevroren en minimaal 6-12 maanden houdbaar in de vriezer. Gewichten kunnen iets afwijken van de genoemde opties, u krijgt echter altijd minimaal de bestelwaarde van uw order.

Bestellen in de regio

Wij bezorgen gratis bij bestellingen vanaf €40,- in Rijssen/Nijverdal/Wierden/Holten/Enter. Deze optie wordt zichtbaar nadat u uw postcode heeft ingevuld bij het afrekenen. Levering vindt plaats binnen 1-4 werkdagen.

Bestellen in de rest van Nederland

De verzendkosten bedragen € 10,00 per bestelling. Minimum bestelbedrag is € 60,00, dit wordt niet zichtbaar bij het afrekenen, dus hier graag zelf rekening mee houden! Wij verzenden ons vlees diepgevroren in geïsoleerde zakken voorzien van coolpacks per PostNL. Het is van belang dat u aanwezig bent op de dag van levering, aangezien het wenselijk is het pakket binnen 24 uur af te leveren, zodat we de kwaliteit van het vlees kunnen waarborgen. Hamburgers zijn niet zo geschikt voor verzending, het verzenden hiervan is op eigen risico.

U kunt in het vak opmerkingen aangeven wanneer u uw bestelling geleverd wilt hebben, wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of dit mogelijk is. Als u niets invult, nemen wij contact met u op.